Distribuiţi
In jos
avatar
HHL Champion, HHL Cup Winner, HHL Top Assister # S1
HHL Champion, HHL Cup Winner, HHL Top Assister # S1
Mesaje : 41
Data de inscriere : 13/01/2018
Vezi profilul utilizatorului

Kali si lemn - admini contra jocului

la data de Lun Mar 12, 2018 11:40 am
Fac acest complaint doar pentru ca pot si pentru ca ma simt neindreptatit de niste admini care se remarca pe liga prin imaturitatea lor in gandire, deciziile arbitrare si neechilibrate in legatura cu celelalte echipe, intrucat se vede clar ca nu au experienta de administrare, au aceasta politica "biased" de a conduce liga si nu au spiritul jocului, prefera sa dea un defwin in loc sa lase un meci adevarat sa se joace (in circumstantele regulamentului, desigur. ex: In cazul de fata, cei doi au preferat sa dea DEFWIN unei echipe doar pentru ca nu am gasit un host neutru, amiabil pe care ambele echipe sa joace intr-o perioada rezonabila de timp. Intinzandu-ne pe mai multe ore, unii jucatori de la mine din echipa n-au mai putut sa joace la ora 23:00 pe care o consider o ora tarzie avand in vedere ca avem si noi scoala, Bac, una alta si nu putem prioritiza haxballul in detrimentul vietii reale. La topicul cu preseason cup se precizeaza evident "Competitia se poate tine pe mai multe zile", deci ce au facut acesti doi adimini ai ligii e impotriva jocului si impotriva bunei functionari ale ligii, dar ce pula mea sa ma mai mire, am vazut de la unul din adminii mentionati lucruri mai absurde de atat. Intre timp, un admin cu spiritul jocului si care tine la buna functionare a ligii si a meciurilor din cadrul ei a indreptat situatia neplacuta pentru echipa mea FARA SA II CER EU ACEST LUCRU, fapt ce dovedeste inca o data ca ce ati facut e absurd si ca nu meritati sa fiti admini pe aceasta liga. As dori ca Ownerul si cei mai inalti sau egali in rang cu ei sa ia o decizie comuna si sa se ia masuri rapide, intrucat nu e prima abatere (cel putin la unul dintre admini).

Kali si lemn, va felicit pentru onorabila varsta de 16, respectiv 14 ani si la mai multe luni ca admini pe aceasta liga!
Mesaje : 31
Data de inscriere : 20/01/2018
Vezi profilul utilizatorului

Re: Kali si lemn - admini contra jocului

la data de Lun Mar 12, 2018 11:55 am
Lasa vrajeala Migo.Tu mereu esti nedreptatit=))))
avatar
Mesaje : 50
Data de inscriere : 12/01/2018
Varsta : 18
Vezi profilul utilizatorului

Re: Kali si lemn - admini contra jocului

la data de Lun Mar 12, 2018 11:56 am
Reclamatie inchisa.

Nu isi au rost alte scandaluri inutile, am discutat cu cei doi si au fost avertizati, am hotarat acest lucru cu Schliri. Daca lucrurile vor continua intr-o maniera negativa atunci o sa luam masuri mai drastice, pana atunci have fun la joc! Sa nu uitam ca pana la urma suntem o mana de romani care joaca haxball, ar trebui sa fim o comunitate mai unita, dar asta e strict parerea mea, lumea e nebuna, nebuna de tot. Am totusi o rugaminte catre toti jucatorii, daca nu va intelegeti cu cineva nu incercati sa faceti o drama din asta, pur si simplu cateodata e mai bine sa inchizi ochii si sa mergi mai departe (nu ma refer la Migo, Ito, KALI, etc., ma refer la toti jucatorii din aceasta comunitate), daca lucrurile se agraveaza atunci veniti cu niste SS-uri la mine si gasim o rezolvare la problema voastra, nu incercati sa va faceti singuri dreptate. Am infiintat aceasta comunitate alaturi de Schliri de dragul de a ne distra, nu sa existe tot felul de scandaluri, aici nu e emisiunea lui Capatos.

Incepand de astazi ma voi ocupa eu de reclamatii, orice problema aveti contactati-ma printr-un PM sau faceti un topic in sectiunea "Complaints" (incercati totusi sa nu ma stresati va rog, o sa rezolv fiecare problema, rabdare).

O seara buna!

T/C
Continut sponsorizat

Re: Kali si lemn - admini contra jocului

Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum