Se va redeschide liga in momentul in care dati dovada de seriozitate si cand vad mai multa activitate din partea voastra. Nu are rost sa continuam asa.

Distribuiţi
In jos
Vizitator
Vizitator

REGULAMENT RHL

la data de Lun Apr 02, 2018 6:30 am
REGULAMENTOricine se inregistreaza pe forum si participa intr-o competitie RHL este obligat sa respecte urmatoarele reguli.

1. Jucatori
   1.1. Fiecare jucator trebuie sa aiba acces la serverul de Teamspeak 3: 89.34.25.152
   1.2. Fiecare jucator trebuie sa aiba acces la un cont pe forum unic, identic sau foarte similiar cu numele din joc!
   1.3. Jucatorii isi pot schimba numele pe forum o singura data pe sezon. Pentru a va schimba nickname-ul contactati unul dintre administratori.
   1.4. Clonele (mai multe conturi controlate de un singur jucator) sau fake-urile (sa joci cu un nume fals) sunt strict interzise! Jucatorii ce abuzeaza de acest lucru vor fi sanctionati foarte grav!
   
2. Setarile meciurilor

   2.1. Romanian Handball League
- Time limit: 8 minute
- Score Limit: None
- Reprize: 2
- Overtime: Nu
- Stadion: FHC Official v3.0 By Kun Aguero
- Nickname: Trebuie sa fie identic sau foarte similar cu cel de pe forum
- Schimbari: Dupa ce se inscrie un gol sau la pauza. Exceptie fac cazurile in care un jucator se deconecteaza in timpul meciului din probleme tehnice.
- Informatii suplimentare: Golurile inscrise exact cand s-a terminat timpul regulamentar (08:00) nu se iau in considerare!

  2.2. Handball Cup
- Time limit: 8 minute (10 minute la finala)
- Score limit: None
- Halves: 2
- Overtime: In caz de egalitate se va aplica regula golului de aur. Se vor juca reprize a cate 5 minute cu "Score limit" 1, iar echipele vor schimba terenul dupa fiecare repriza.
- Stadion: FHC Official v3.0 By Kun Aguero
- Nickname: Trebuie sa fie identic sau foarte similar cu cel de pe forum
- Schimbari: Dupa ce se inscrie un gol sau la pauza. Exceptie fac cazurile in care un jucator se deconecteaza in timpul meciului din probleme tehnice.

  2.3. Supercup
- Time limit: 10 minute
- Score limit: None
- Halves: 2
- Overtime: In caz de egalitate se va aplica regula golului de aur. Se vor juca reprize a cate 5 minute cu "Score limit" 1 iar echipele vor schimba terenul dupa fiecare repriza.
- Stadion: FHC Official v3.0 By Kun Aguero
- Nickname: Trebuie sa fie identic sau foarte similar cu cel de pe forum.
- Schimbari: Dupa ce se inscrie un gol sau la pauza. Exceptie fac cazurile in care un jucator se deconecteaza in timpul meciului din probleme tehnice.

4. Meciuri - Program, reguli
>> Romanian Handball League: In zilele de Luni, Miercuri si Duminica dupa ora 21:00.
   4.1. Inainte de inceperea meciului capitanii trebuie sa testeze mai multe hosturi si sa-l aleaga pe cel care se potriveste cel mai bine pentru AMBELE echipe!
   4.2. Inainte de inceperea meciului ambele echipe trebuie sa verifice daca toti jucatorii sunt pregatiti de start.
   4.3. Daca o echipa nu s-a prezentat (fara sa posteze Wildcard) postati in topicul cu runda respectiva specificand acest lucru si aducand dovezi (Screenshoturi, filmari)
   4.4. Sunt permise meciurile 3v4, este dezavantajul echipei care joaca in 3!
   4.5. Daca in timpul unui meci un jucator se deconecteaza si nu se mai reconecteaza iar echipa respectiva nu are nici o rezerva meciul se va putea continua 3v4!
   4.6. Daca nici o echipa nu se prezinta atunci meciul va trebui jucat in maxim 3 zile! Daca nu se joaca ambele echipe vor fi penalizate.
   4.7. Lag Spike-urile fac parte din joc si cateodata acestea trebuiesc acceptate. Totusi, daca conditiile de joc sunt nefavorabile, este permisa o mica pauza pentru a scadea nivelul lagului.
   4.8. Daca un gol este inscris dupa un Lag Spike evident, oponentii trebuie sa marcheze un autogol pentru a fi fair-play. Daca nu se face acest lucru meciul va continua si se va reveni mai tarziu cu o reclamatie din partea capitanului echipei dezavantajate!
   4.9. Ambii capitani sunt obligati sa aiba REC de la meciul respectiv!

5. Reclamatii
   5.1. O plangere in vederea unui meci oficial se va realiza in topicul special de "Plangeri".
   5.2. Plangerea trebuie sa fie facuta in maxim 24 de ore de la jucarea meciului, altfel aceasta nu va fi luata in considerare.
   5.3. Pe langa administratori, doar capitanii echipelor in cauza au permisiunea de a lasa un reply in acel topic, orice postare off-topic va fi stearsa!
   
6. Amanarea meciurilor
   6.1. Pentru a amana un meci (schimbarea datei si a orei meciului) trebuie sa lasati un replay in topicul cu etapa respectiva.
 >> Numarul de "Wildcard-uri" pe sezon: 7
   6.2. Wildcard-ul trebuie folosit cu cel putin o ora inainte de inceperea meciului! Exceptie: Se poate accepta un Wildcard care nu a fost postat in timpul regulamentar doar daca capitanul echipei adverse este de acord!
   6.3. Daca se foloseste un Wildcard dar meciul se joaca in ziua respectiva conform programului oficial atunci Wildcard-ul nu va fi luat in considerare.
   6.4. Meciul trebuie sa se joace in maxim 5 zile de la postarea wildcard-ului, altfel administratorii vor alege data in care se va juca meciul.
   6.5. Daca nici una din echipe nu va posta rezultatul in timpul regulamentar atunci vor fi sanctionate.
   
7. Echipele
   7.1. Co-Capitanul poate acoperi pozitia capitanului in absenta lui (wildcard-uri, rezultate, transferuri). Cu toate acestea, capitanul trebuie sa fie persoana principala responsabila de fiecare decizie a echipei.
   7.2. La fiecare meci oficial ambele echipe sunt obligate sa aiba toti jucatorii prezenti trecuti si in Line Up-ul de pe forum! Altfel meciul nu va putea incepe iar echipa in cauza va fi sanctionata.
   7.3. Nu aveti voie sa adaugati jucatori in line-up cu mai putin de O ORA inainte de inceperea meciului oficial. Jucatorii respectivi nu vor fi luati in considerare.
   7.4. Capitanii sunt obligati sa lase un Reply in topicul echipei lui in care sa anunte orice modificare facuta! Un administrator va modifica postarea originala in cel mai scurt timp posibil. Exemplu: - Am adaugat pe X; - Am scos pe Y; - Z este noul Co-Capitan;
   7.5. Logo-ul echipei poate fi schimbat doar o data pe sezon!
   7.6. Orice capitan poate fi scos din competitie de catre Staff-ul HHL daca acesta nu respecta regulile sau nu are un comportament decent!
   7.7. Orice capitan care paraseste/desfiinteaza echipa in timpul competitiei datorita unui comportament imatur va fi suspendat cel putin un sezon!
  7.8. Numarul maxim de jucatori intr-o echipa (cu tot cu capitan) este: 7

8. Rezultatul Meciurilor
   8.1. Va fi postat in topicul cu etapa respectiva si va contine urmatoarele:
A. Rezultatul Final
B. Lineups
C. Fisierul REC
D. Statistici (Goluri, Assisturi, Cleansheet-uri, Autogoluri)
E. Observatii
   8.2. Daca nici unul dintre capitani nu prezinta fisierul REC pentru meciul respectiv atunci acesta nu va fi luat in considerare si se va rejuca! Ambii capitani vor fi sanctionati in aceasta cauza.
   8.3. Cleansheet-ul va fi trecut pe repriza! 2 reprize fara gol incasat = 2 Cleansheet-uri.
   8.4. Marcati cu *** si minutul respectiv golurile pe care le considerati mai frumoase pentru realizarea "Goal of the Week"

9. Transferuri
  9.1. Exista 2 ferestre de transferuri:
   >> Inceputul pre-seasonului - Inceputul primei etape din campionat
   >> Pauza de la mijlocul sezonului
  9.2. Transferurile pot fi facute numai in aceste intervale, exceptie facand jucatorii liberi de contract.
  9.3. Fiecare jucator adaugat in line-up trebuie sa aiba un cont unic pe forum pentru a confirma transferul in topicul echipei respective. Trebuie doar sa
  lase un "reply" cu mesajul "confirm". Nu incercati sa jucati cu mai multe conturi, verificam fiecare adresa de IP, orice incalcare a regulamentului se pedepseste aspru.

  9.4. Un jucator liber de contract este acela care nu a mai jucat niciodata in competitie sau care nu a fost inclus in nici o echipa la sfarsitul perioadei de transfer
  precedente.
  9.5. Un jucator care paraseste o echipa in afara perioadei de transferuri nu are voie sa mai joace la alta echipa pana la urmatoarea perioada de transferuri! Nu este
  posibil sa te intorci la aceeasi echipa, trebuie sa asteptati ca perioada de transferuri sa inceapa.
  9.6. Daca o echipa se desfiinteaza jucatorii echipei respective au voie sa joace pentru alta formatie.
  9.7. O exceptie se va face in cazul jucatorilor care fac parte dintr-o echipa dar nu au fost folositi niciodata intr-un meci oficial, acestia au dreptul de a parasi echipa
 respectiva si sa-si caute o echipa noua. De aceasta exceptie beneficiaza fiecare jucator doar o data pe sezon!
   
10. Alte reguli
   10.1. Pastrati un comportament adecvat, nu isi au rostul certurile sau injuraturile ca la stana.
   10.2. Evitati cat mai mult off-topicul, riscati sa fiti sanctionati.
   10.3. Incercati sa aveti un comportament cat mai fair-play, pana la urma este doar un joc 2D in 5 butoane.
   10.4. Evitati certurile de orice fel pe serverul de teamspeak, nu este nimeni obligat sa va suporte voua frustrarile, o sa fiti sanctionati cu ban direct pana va linistiti.
   10.5. Adresa de Teamspeak a serverului este: 87.243.7.171:9009
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum